Zomerbar Haacht 2024 afgelast 🌧️

Door de overvloedige regenval van de afgelopen maanden zijn bepaalde delen van het Heerlyckheid van Roost-terrein in Haacht ontoegankelijk geworden. Daarom zijn we genoodzaakt om Zomerbar Haacht 2024 – gepland tijdens de eerste twee weken van augustus – te annuleren.

Veiligheid en beleving voorop

We zijn ervan overtuigd dat iedereen veilig moet kunnen genieten van onze zomerbar. Dat kunnen we in de huidige omstandigheden niet garanderen.

We hadden gehoopt dat het water tijdig zou wegtrekken. Dat is niet gebeurd. We hebben als vzw niet de middelen om het terrein te kunnen herstellen. Bovendien willen we de erfgoedsite en de natuur er maximaal respecteren.

Tickets worden terugbetaald

Heb je een ticket gekocht voor een van onze betalende activiteiten, zoals de Comedy Night, Camping Kids of een workshop? Dan betalen we je binnen de twee weken terug. Je krijgt daarover nog een seintje.

We doen voort!

Deze zompige zomer is – ook voor ons – een stevige domper. Maar we benutten deze tegenslag als kans om nieuwe ideeën te ontwikkelen voor toekomstige evenementen. We blijven wie we zijn: een groep gedreven vrijwilligers. En we blijven ons in de toekomst inzetten om mensen samen te brengen op een laagdrempelige manier – in en rond Haacht.

Heb je nog vragen? Contacteer ons via info@lescousinsvzw.be.

We wensen je een fijne zomer toe!
En weet: na regen komt altijd zonneschijn ☀️

Les Cousins VZW

Arnout, Bert, Bram, Helena, Jeroen, Jonathan, Loes, Maarten, Mick, Vincent & Yasmine