VERZAMEL JE VRIENDEN EN KOM NAAR ONZE EVENTS IN HAACHT

Kom maar af

Noteer deze events alvast in je agenda!

Discover ABBA
24 sept 2022

Een onvergetelijke concertavond, een ideaal moment om je vrienden te zien en samen terug te keren naar vroeger! Terwijl de jonge garde de sfeer ontdekt, herbeleeft de oudere generatie een nostalgische tijd.

Affiche ABBA

LES COUSINS QUIZ
December 2022

In deze quiz zit je je concurrenten altijd op de hielen. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Inschrijvingen starten in het najaar.

Ja, ’t draait allemaal vlot bij Les Cousins. En dat danken we ondermeer aan de ongeziene chemie tussen de organisatie en onze vrijwilligers, de Happy Helpers. Om hen te bedanken organiseren we elk jaar een feest exclusief voor hen. Hoe zotter, hoe beter.

Op die dag ploeteren wij ons met veel plezier door al het werk van opbouw en afbraak. Ze verdienen dat! Wil jij ook Happy Helper worden? Stel je dan zeker kandidaat. Je wordt met open armen ontvangen, getuigt Happy Helper Lore.

Happy Helper

"

Happy Helper

Lore

Helpen bij Les Cousins is elke keer een beetje thuiskomen. Je wordt er graag gezien, zonder vragen of (voor)oordelen. En dat is mooi!

De groep heeft mijn liefde voor events volledig aangewakkerd en nu heb ik de smaak te pakken. Ja, ik beleefde hier al schone dingen. En de herinneringen, die draag ik voor altijd met me mee.