VERZAMEL JE VRIENDEN EN KOM NAAR ONZE EVENTS IN HAACHT

Kom maar af

Noteer deze events alvast in je agenda!

Zomerbar Haacht
2 WEEKENDS:
5-8 & 12-15 AUGUSTUS

Volop in ’t groen, muziek en drank à volonté en je vrienden en familie dicht bij je in de buurt. Dát is waar Zomerbar Haacht voor staat. Neem je de kinderen mee? Goed plan, want die kunnen heerlijk ravotten in een veilige omgeving, terwijl jij van je drankje nipt.

LES COUSINS QUIZ
BEGIN DECEMBER

In deze quiz zit je je concurrenten altijd op de hielen. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Schrijf je in voor de Les Cousins Quiz.

Ja, ’t draait allemaal vlot bij Les Cousins. En dat danken we ondermeer aan de ongeziene chemie tussen de organisatie en onze vrijwilligers, de Happy Helpers. Om hen te bedanken organiseren we elk jaar een feest exclusief voor hen. Hoe zotter, hoe beter.

Op die dag ploeteren wij ons met veel plezier door al het werk van opbouw en afbraak. Ze verdienen dat! Wil jij ook Happy Helper worden? Stel je dan zeker kandidaat. Je wordt met open armen ontvangen, getuigt Happy Helper Lore.

Happy Helper

"

Happy Helper

Lore

Helpen bij Les Cousins is elke keer een beetje thuiskomen. Je wordt er graag gezien, zonder vragen of (voor)oordelen. En dat is mooi!

De groep heeft mijn liefde voor events volledig aangewakkerd en nu heb ik de smaak te pakken. Ja, ik beleefde hier al schone dingen. En de herinneringen, die draag ik voor altijd met me mee.