Wie is
LeS Cousins

een vzw
met een plezante missie

Haachtenaren en hun buren samenbrengen met ongeziene events, op een laagdrempelige manier en met een duurzame gedachtegang. We doen het voor de glimlach, de high-five en de gedeelde ervaringen.

Happy Helper - Les Cousins Haacht

Les Cousins ontstond toen een paar neven de koppen bij elkaar staken om de culturele activiteiten in en rond Haacht een serieuze boost te geven. Met ONE Festival zetten ze meteen een groot event op poten. En omdat stilzitten niet hun ding is, volgde er nog meer:  Les Cousins Café, La Collections benefietconcerten, de quiz, Gewoon Omdat Het Kan en ga zo maar door.

 

Ondertussen is Les Cousins uitgegroeid tot een grote groep vrienden. De harde kern bestaat uit tien fantastische bestuursleden. Zij kunnen rekenen op de hulp van vrienden en vriendinnen, ouders, broers, zussen en hopen geweldige vrijwilligers, die hard werken om elk jaar enkele leuke evenementen op te zetten.

 

Bram Deronde

Bram Deronde

"

Organisator - Voorzitter

Bram Deronde

Het enthousiasme dat de Cousins uitstralen en de warme amicale sfeer van de evenementen heeft er voor gezorgd dat ik zelf van bezoeker tot mede-cousin ben uitgegroeid. Wat begon met “voor vrienden en vrienden van vrienden” is nu voor mij “waar vrienden van vrienden vrienden worden”.

Cédric Goessaert

Organisator - co-founder

Arnout Swinnens

Coördinator Zomerbar - co-founder

Mick van de Wiel

Organisator

Lien Vandertwee

Vrijwilligerscoördinator

Vincent Vanzegbroek

Organisator

Jeroen De Schrijver

Organisator

Jonas Goessaert

Organisator

Domien Gypen

Organisator

Bert Meert

Organisator