Zomerbar
Haacht 2023

  •  2 weekends: 3 tot 6 augustus + 10 tot 13 augustus 2023(gratis)
  • + comedy-avond op woensdag 9 augustus (betalend)
  • Heerlyckheid van Roost, Haacht
  • Voor jong en oud
  • Drankjes en hapjes
  • Concerten, workshops, fietstocht, theater, dieren, …

AFTERMOVIE ZOMERBAR 2023

VOLLEDIG PROGRAMMA

9 dagen Zomerbar Haacht, dat is veel tijd om te genieten met vrienden en familie. Bij een drankje en hapje of bij een van de vele activiteiten uit het programma.

Heerlyckheid van Roost, Roostweg, 3150 Haacht

ZONDER RESERVATIE​

GRATIS TOEGANG

LEKKER LANG WEEKEND

In augustus niet één, maar twee edities van de Zomerbar Haacht op de Heerlyckheid van Roost.

Net zoals voorbije edities wordt het weer een moment om samen te komen met vrienden, familie en buren. Hou alvast je agenda vrij in de eerste twee weekends van augustus.

Zowel jong als oud kunnen zich een heel weekend uitleven op dit gigantische pop-up terras. En zoals steeds wordt er ook een mooi programma opgebouwd met dieren, sport, live-concerten, theater, fiets- en wandeltochten, yoga, …

COMEDY

Woensdag 9 augustus 2023 // 20u 

Een humoristische avond in open lucht op Haachtse bodem. Dit jaar staan comedians Bas Birker en Seppe Toremans op de planken met een arsenaal aan kwinkslagen, geestigheden, anekdotes en andere onzin. 

Bas Birker behoeft als ‘nieuwe Belg’ weinig introductie: Hij neemt je mee in de zoektocht naar zijn diepste binnenste, te beginnen bij de ruggengraat. Een roadtrip langs ziekenhuizen, doodsangsten en onhebbelijkheden, om uiteindelijk de schoonheid te vinden in een grote berg lelijkheid. Een beetje zoals België, maar dan minder verdeeld.

Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet er zelf ook van) op het podium als comedian. Hij is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup, en kwam al eens op tv in een panelshow. In de zomer van ‘21 kocht hij een loopstation en begon te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set. Ondertussen is muziek een vast ‘ding’ geworden in zijn shows en producet hij zijn eigen nummers die hij op het podium brengt, afgewisseld met klassieke stand-up. Over augurken, buurtvergaderingen, parfumreclames en het liefdesleven van octopussen, maar vooral over hoe moeilijk hij alles soms maakt in zijn eigen hoofd. 

Kortom, verwacht je aan een vermakelijke show met herkenbare verhalen die je soms bij de keel grijpt maar vooral doet schaterlachen. 

Vrienden

LIEFDE