Comedy
BAS BIRKER &
SEPPE TORREMANS


Koop hier je ticket

woensdag 9 augustus 2023

Een humoristische avond in open lucht op Haachtse bodem. Dit jaar staan comedians Bas Birker en Seppe Toremans op de planken met een arsenaal aan kwinkslagen, geestigheden, anekdotes en andere onzin. 

Bas Birker behoeft als ‘nieuwe Belg’ weinig introductie: Hij neemt je mee in de zoektocht naar zijn diepste binnenste, te beginnen bij de ruggengraat. Een roadtrip langs ziekenhuizen, doodsangsten en onhebbelijkheden, om uiteindelijk de schoonheid te vinden in een grote berg lelijkheid. Een beetje zoals België, maar dan minder verdeeld.

Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet er zelf ook van) op het podium als comedian. Hij is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup, en kwam al eens op tv in een panelshow. In de zomer van ‘21 kocht hij een loopstation en begon te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set. Ondertussen is muziek een vast ‘ding’ geworden in zijn shows en producet hij zijn eigen nummers die hij op het podium brengt, afgewisseld met klassieke stand-up. Over augurken, buurtvergaderingen, parfumreclames en het liefdesleven van octopussen, maar vooral over hoe moeilijk hij alles soms maakt in zijn eigen hoofd. 

Kortom, verwacht je aan een vermakelijke show met herkenbare verhalen die je soms bij de keel grijpt maar vooral doet schaterlachen. 


Koop hier je ticket

Seppe Toremanes - comedy zomerbar Haacht 2023
Bas Birker - comedy zomerbar Haacht 2023
Seppe Toremanes - comedy zomerbar Haacht 2023
Bas Birker - comedy zomerbar Haacht 2023

Vorige
Volgende

Helpen op de zomerbar?

Schrijf je in voor één of meerdere shiften en ontdek het plezier van de Zomerbar Haacht achter de schermen.


Klik hier en geef je op als Happy Helper

MET DANK AAN ONZE GOEDE PARTNERS