Datum

DisCOVER
ABBA

  • zaterdag 24 september 2022

  • GC Den Breughel, Haacht

  • Gratis inkom

  • Waterloo ’74 – ABBA tribute from Ukraine

  • Start om 21u

  • + Familiedag op 25 september, i.s.m. GC Den Breughel
Affiche ABBA

ABBA - door WATERLOO '74

Voulez-vous? Aha! Yes, eindelijk is het zover! ABBA komt naar Haacht. Met dank aan Waterloo 74. Deze tribute band, met de coolste muzikanten en topzangeressen uit Oekraïne, brengt je alle hits: Dancing Queen, Fernando, The winner takes it all, … en natuurlijk Waterloo!

“my my, at Waterloo Napoleon did surrender” Waar was jij toen ABBA hun glorieuze overwinning vierde op het Eurosong Festival in 1974? Of je nu al geboren was of niet, tijd om het écht te beleven. En wel in GC Den Breughel, Haacht.

Waterloo ’74 start om 21u00. Er is geen voorprogramma voorzien, maar je kan wel genieten van de Les Cousins Expo en muziek in de foyer.
 

DisCOVER - GIMME! GIMME! GIMME!

Een onvergetelijke concertavond, een ideaal moment om je vrienden te zien en samen terug te keren naar vroeger! Terwijl de jonge garde de sfeer ontdekt, herbeleeft de oudere generatie een nostalgische tijd.
 
Er passeerden al veel ‘super troupers’ op ons podium, o.a. Minneapolis (Prince), Letz Zeppelin, Cash Reloaded, The obsCURE, Kiss Lickss, Pieter Hendrix Experience, Queen by Pilgrims en vele anderen.
 
Yes! Gimme! Gimme! Gimme!

FAMILIEDAG - ZONDAG 25 SEPTEMBER

Les Cousins VZW bestaat nu al meer dan 10 jaar. Onze verjaardag hebben we – om welgekende wereldwijde gekende redenen – niet kunnen vieren in 2021. Daarom vieren we samen met het 10-jarig bestaan van GC Den Breughel een feest. Kom ook op zondag 25 september naar GC Den Breughel en geniet van een gratis theatervoorstellen, een rondleiding achter de schermen en een expo van Les Cousins vzw (tussen 14u en 17u).

VOLG ONS OP INSTAGRAM EN FACEBOOK

Info over onze evenementen kan je ook steeds vinden op onze Facebook- of Instagrampagina.

 

Andere
events