DisCOVER
PRINCE

  • zaterdag 2 oktober 2021

  • GC Den Breughel, Haacht

  • Gratis inkom

  • Minneapolis ‘a tribute to Prince’

  • Met pauze

Discover Prince

MINNEAPOLIS - 'A TRIBUTE TO PRINCE'

Met ‘MINNEAPOLIS’ nemen Jimmy Colman, Janne Blommaert & band iedereen mee op een ‘road tribute’ langsheen Prince zijn hoogdagen.
Iedereen kent natuurlijk zijn befaamde hits als Purple Rain, 1999, A Kiss, Cream, Little Red Corvette … en zoveel meer! Maar Prince schreef ook ontelbare songs voor andere artiesten zoals Chaka Kahn, Sheena Easton, Stevie Nicks, Sinead O’Connor, Alicia Keys, Sheila E., … Ook deze komen aan bod als een waar eerbetoon aan Prince, die op 21 april 2016 zijn aardse bestaan voor de eeuwigheid ruilde … 

Laat je meeslepen en overtuig jezelf van het feit dat echt alle nummers van Prince hits & klassiekers zijn, en besef dan dat je nog meer meezingt dan jezelf van je had verwacht!

Minneapolis speelt in twee delen met tussenpauze. Start om 20u30.
 

DisCOVER - PARTY LIKE IT'S 1999

Een onvergetelijke concertavond, een ideaal moment om je vrienden te zien en samen terug te keren naar vroeger! Terwijl de jonge garde de sfeer ontdekt, herbeleeft de oudere generatie een nostalgische tijd. Het podium werd al meermaals ‘on fire’ gezet door Letz Zeppelin, Cash Reloaded, The obsCURE, Kiss Lickss, Pieter Hendrix Experience, Queen by Pilgrims en vele anderen.

VEILIG

Vanaf oktober is er een versoepeling in de maatregelen. Een mondmasker of CovidSafe ticket is niet verplicht, behalve indien anders vermeld op onze Facebook- of Instagrampagina.

We vragen wel om veilig om te springen en ruimte te geven aan iedereen. Op die manier kunnen we snel en veel andere evenementen organiseren.